Chętnie pogram!
Strona 1 z 1 • Share
Chętnie pogram!
Masz ochotę na spokojną partię szachów przy herbacie? A może marzy Ci się pojedynek z prawdziwego zdarzenia albo dokarmianie mrówek w lesie? Czegokolwiek oczekujesz, w tym temacie z pewnością znajdziesz kogoś, kto podzieli Twoją wizję!
- Kod:
[b]Czekam na:[/b]
[b]Proponuję:[/b]
[b]Stan ogłoszenia:[/b] (aktualne/nieaktualne - prosimy pilnować!)
Veneficium
Re: Chętnie pogram!
Czekam na: Chętnych do pogrania!
Proponuję: Niezapomniane przygody ze znienawidzonym wykładowcą, przelotny romans, niespodziewaną znajomość - wedle woli, pomysłu i uznania, zapraszam na PW!
Stan ogłoszenia: Aktualne
Proponuję: Niezapomniane przygody ze znienawidzonym wykładowcą, przelotny romans, niespodziewaną znajomość - wedle woli, pomysłu i uznania, zapraszam na PW!
Stan ogłoszenia: Aktualne
Valentine Blackwood
Czekam na: Kogokolwiek
Proponuję: Jakąś mało zobowiązującą fabułę na rozgrzewkę. Coś przyjemnego, aczkolwiek nie mówię, że nie może pójść w dowolną stronę.
Stan ogłoszenia: aktualne
Proponuję: Jakąś mało zobowiązującą fabułę na rozgrzewkę. Coś przyjemnego, aczkolwiek nie mówię, że nie może pójść w dowolną stronę.
Stan ogłoszenia: aktualne
Vuko Vánagandr
Czekam na: KOGOŚ kto chce popisać z nowicjuszem
Proponuję: Coś spokojnego na sam początek, bo muszę trochę ogarnąć moją Agnes. Pierwsza sesja, mało zobowiązująca i zobaczymy co z tego będzie
Stan ogłoszenia: BARDZO AKTUALNE!
Proponuję: Coś spokojnego na sam początek, bo muszę trochę ogarnąć moją Agnes. Pierwsza sesja, mało zobowiązująca i zobaczymy co z tego będzie
Stan ogłoszenia: BARDZO AKTUALNE!
Agnes Agile
Czekam na: WYPADKI NA WMEiKMS
Proponuję: Chyba się nie boicie wzywać medyka? No, kto sobie zrobi krzywdę?
Stan ogłoszenia: To zawsze będzie AKTUALNE.
Proponuję: Chyba się nie boicie wzywać medyka? No, kto sobie zrobi krzywdę?
Stan ogłoszenia: To zawsze będzie AKTUALNE.
Heike de Witt
Czekam na: Kogoś do grania, pierwsza sesja wstępna. Lekka, potem się zobaczy.
Proponuję: Lekka sesja wstępna. Gram tutaj jako nowa i chcę się wciągnąć w Avę. Jesteś chętny, pisz na PW. Propozycje mile widziane
Stan ogłoszenia:Aktualne
Proponuję: Lekka sesja wstępna. Gram tutaj jako nowa i chcę się wciągnąć w Avę. Jesteś chętny, pisz na PW. Propozycje mile widziane
Stan ogłoszenia:Aktualne
Ava Wagner
Klotylda Jadwiga, znak zodiaku baran...
Czekam na: CIEBIE!
Proponuję: Hiehiehie... Możemy wszystko B) od filozoficznego biadolenia do ujeżdżania kóz, a nawet dwie te rzeczy naraz. Mam różdżkę i alkohol.
Stan ogłoszenia:
Clotilde Coletti